Szolgáltatások

Karbantartás

Cégünk különös figyelmet fordít arra, hogy az adott rendszerhez, intézményhez, igényekhez igazodó, cégre / szervezetre szabott egyedi karbantartási csomag ajánlattal segítjük a partnereinket. Segítünk az Önnek legmegfelelőbbet megtalálni, hogy garantálni tudjuk a működési biztonságot és a csőposta hosszú élettartamát.

Ügyelet/távfelügyelet

0-24 órában működő ügyeleti, és online távfelügyeleti rendszerünk biztosítja az azonnali hibadiagnosztikát és a távoli hibaelhárítás lehetőségét függetlenül attól, hogy működési- vagy felhasználói hibáról van szó. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk az intézmények működését, költség, idő, erőforrás tekintetében.

Felhasználói oktatás

Nálunk nem csak rendszertervezés és építés van, hanem tudjuk, hogy a leggyengébb láncszem mindig az emberi tényező. A legtökéletesebb rendszer is csak akkor tud eredményesen működni, ha a használók tudják, értik, és a folyamatbiztonság jegyében eredményesen képesek kihasználni a rendszer potenciálját. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználói képzésre.

Hibaelhárítás

Gyors reagálású szakmai csapatunk tudja, hogy 1-1 részleges üzemzavar milyen veszteséget okozhat Önnek, így komolyan vesszük a hibaelhárítást. Távfelügyelettel, és vonuló szolgálattal biztosítjuk az csőpostarendszer zavartalan működését.