Rólunk

Mindazok, akik társaságunknak intralogisztikai megoldásokra adnak megbízást, bizalmat tanusítanak irántunk – a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a bizalmat szilárd alapokra helyezzük. Ehhez a bizalomépítéshez három alappillért állítottunk.

01.

Minőség és megbízhatóság

Az 1997-ben alakult SCH-ps Kft. 2002-től végzi a világmárkának számító Aerocom csőposta-berendezések tervezését és kivitelezését Magyarországon. 2009-től minden képviseleti jogot cégünk kapott meg.

Ez a minőségi eszköz kiváló kiegészítője lehet a készpénzkezelési rendszernek, de mindenfajta egyéb irodai dokumentum kézbesítésére is alkalmas.

02.

Hosszú távú szolgáltatás

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csupán termékeket adjunk el, hanem feladataikhoz hatékony megoldást találjunk. E megoldásnak csupán egyik eleme a minőségi termék, a másik a hosszú távú és teljes körű szervizszolgáltatás.

Magas képzettséggel rendelkező, nagy tapasztalatú szervizmérnökünk és -technikusaink gondoskodnak a berendezések üzembe helyezéséről, karbantartásáról, javításáról. Ehhez az Aerocom-tól folyamatos, közvetlen támogatást kapunk.

03.

Tisztességes üzleti magatartás

Komolyan vesszük az intelmet, amit Széchényi Ferenc írt István fiának: „A pénz nem a tied, csupán nálad van elhelyezve. És nem a te tulajdonod, mert nem azzal lépsz az ítélőszék elé, hanem csupán az elszámolás kötelezettségével.”

Értékrendünkből nemcsak az következik, hogy szerződéses kötelezettségeinknek legjobb lelkiismerettel igyekszünk eleget tenni, hanem az is, hogy társaságunk nyereségéből és időnkből mindig fordítunk önzetlen célokra is.

Folyamatbiztonság

Teljeskörű megoldások: Tervezés, kivitelezés, szerviz és üzemeltetés

20 év szakmai tapasztalat

Non-stop online távoli hálózati diagnosztika és hibaelhárítás

24/7 ügyeleti segélyvonal, garantált gyors reakcióidő

Testreszabott szolgáltatáscsomagok karbantartásra, javításra és üzemeltetésre

Ismerj meg minket
Schumicky Pál
ügyvezető
Jurai Zsolt
csőposta üzletág menedzser
Orosz Péter
kereskedelmi igazgató